1. Общи условия

Добре дошли на уебсайта www.vilibolyarka.com наричан по-нататък („Уебсайтът“). www.vilibolyarka.com е хотелски уебсайт – визитна карта, представящ къщи за гости Вили „Болярка“ наричан по-нататък („Комплексът“). Собственик на къщите за гости и на уебсайта е фирма „ЛУКОВ ДИЗАЙН 2“ ЕООД, адрес: гр. Кърджали, ул. „Булаир” 27 ,ет. 3, офис № 3 и 4, тел. за връзка: (+359) 361 61326, E-mail: office@lukov-design.com
Уебсайтът е разработен в 1 езикова версия – българскa.
Всеки Потребител на този уебсайт е длъжен да се запознае и спазва общите условия за използване на услугите и информационните материали, предоставяни от уебсайта.
Създателите, собствениците и сътрудниците на уебсайта не носят отговорност за каквито и да било вреди, възникнали в следствие от ползване или невъзможност за ползване на уебсайта. Собственикът на този уебсайт и администраторите му не носят отговорност за публикуваните в уебсайта материали, за тяхната истинност и изчерпателност.
Вие разбирате, че решенията, които вземате не могат да се мотивират с финансовата информация, коментари и анализи, предоставени от уебсайта. Вие нямате право да претендирате за претърпени вреди и/или пропуснати ползи заради решение, което сте взели, повлиявайки се от информация, която сте прочели в този уебсайт.
Вие не можете да използвате информация (текст и образ) от този уебсайт без изрично писмено позволение от представители на уебсайта.
Екипът на този уебсайт не носи отговорност за вреди, причинени от вируси върху софтуера, хардуера, телекомуникационните съоръжения; за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством предоставяните услуги.

  1. Условия за резервации

Резервацията е валидна когато:                                                                            

a) Клиентът резервира чрез Е-МЕЙЛА или ПО ТЕЛЕФОНА посочени в уебсайта;                                                                                                                        

б) Клиентът преведе капаро в размер стойността на една нощувка по банков път на посочената в уебсайта банкова сметка;
Вили „Болярка“, до 24 ч. след получаване на плащането, ще се свърже с Клиента по телефон или е-мейл, за да го извести, че успешно е резервирал желаната стая за избрания период и тази е запазена за него.
Плащането е в български лева или тяхната разностойност по курса на валутата за деня на банката, с която Комплексът работи.

Отказ на резервация:                                                                                                   
Ако Клиента не пристигне в хотела или откаже резервацията, Комплексът си запазва правото да не възстанови сумата (капаро в размер стойността на една нощувка) платена от Клиента за потвърждаване на резервацията.                                                                                                                       
В случай на дублирани резервации по вина на Вили „Болярка“, същия трябва да предостави на Клиента друга стая във Комплекса или в друг хотел, къща за гости и т. н. 
Настаняване – след 15:00ч., освобождаване – не по-късно от 12:00ч. в деня на заминаване. Почивка след нощувка от 12:00ч. до 17:00ч. се заплаща 50% от стойността на нощувката. Освобождаване след 17:00 ч. се таксува като нощувка.
Заплащане – на място при настаняването, в брой.
Щети, нанесени на имуществото на вили „Болярка“ от гостите се заплащат от тях на място.

  1. Поверителност на личните данни

Личните данни, получени при регистрацията, ще бъдат използвани единствено и само с цел обслужване на Потребителите, включващо приемане и изпълнение заявки за резервация и връзка с Клиентите за изпращане на формуляр за плащане на поръчката. Данните няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите могат да получат информация за личните им данни през делнични дни между 9:00 и 17:00 часа на телефон: (+359) 895 462726. Уебсайтът съхранява следните лични данни: Име, телефон и е-майл на Клиента. Тези данни могат да бъдат изтрити по всяко време по молба на Потребителя. Предоставената информация от физически лица се класифицира като лична и се пази като такава от администратора на лични данни.

УКАЗАНИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САУНА

Абсолютно се забранява ползването на сауната  от деца до 10 год. възраст.
Забранява се ползването на сауната от лица с хронични сърдечни заболявания и високо кръвно налягане.
Забранява се ползването на сауната след обилно хранене, както и на гладно.
Забранява се ползването на сауната след употреба на алкохол.
Забранява се продължителният престой в сауната. Препоръчваме ползване за на повече от 10 – 12 мин. при температура 80° – 100° С.                          Забранява се ползването на сауната при температурни състояния, злокачествени и заразни заболявания.

Тези условия могат да се променят по всяко време от собственика на уебсайта, като всички изменения и допълнения влизат в сила с публикуването им в уебсайта.
Приложимо право е българското. Възникналите спорове се решават по пътя на преговорите и взаимните отстъпки, а когато това се окаже невъзможно, спорът се отнася за решаване пред Арбитражния съд на Българската търговско промишлена палата съобразно неговия Правилник за дела, основани на арбитражни споразумения.