„БОЛЯРКА – РЕЛАКС“ разполага с един апартамент (две двойни стаи) и 3 самостоятелни студиа (двама души) със собствен санитарен възел, оборудвани със стилни мебели, телевизор, безплатен оптичен интернет е наличен на територията на целия комплекс.

Вилата има басейн, сауна и душ кабина на приземния етаж.

Срещу допълнително заплащане на разположение на гостите е лятна кухня с капацитет 15 места, оборудвана със съвременни уреди за приготвяне на вкусна храна. В двора има място за приготвяне на печено агне във фурна.

Подходяща е за провеждане на тиймбилдинг или обучение на малки фирми.

За удобството на клиентите пред вилата има осигурени паркоместа за автомобили с автоматично отваряем портал.

Всяка от стаите се отдава и самостоятелно.

Апартамент    – 310 лв.(1 нощ.), 10 % отстъпка при 4 нощувки и повече

Апартаментът с площ от 145 кв.м. разполага с две самостоятелни стаи (всяка с 2 разделящи се матрака и разтегателен фотьойл) със собствен санитарен възел. Във всяка стая има климатик, телевизор, безплатен интернет е наличен на територията на целия комплекс.

На разположение на гостите е голяма трапезария с капацитет 10 места. Кухня, оборудвана със съвременни уреди за приготвяне на вкусна храна. Стилно обзаведен кът с камина.

Апартаментът разполага с голяма веранда, обзаведена с маси и столове, с прекрасен изглед към яз. Кърджали.

Студио 1   – 150 лв.(1 нощ.) 10 % отстъпка при 4 нощувки и повече

Студиото от 40 кв.м. разполага с две легла и разтегателен фотьойл за допълнително настаняване, телевизор с плосък екран. Отоплението е с климатик. Добре оборудван кухненски бокс с кът за хранене и собствена баня със сешоар. Предоставени са хладилник, готварска печка(котлони) и електрическа кана. Към стаята има обзаведена веранда с прекрасен изглед към яз. Кърджали.

Студио 2   – 110 лв.(1 нощ.) 10 % отстъпка при 4 нощувки и повече

Студиото от 30 кв.м. разполага с две легла и телевизор с плосък екран. Собствена баня със сешоар. Отоплението е с климатик. Към стаята има обзаведена веранда с прекрасен изглед към яз. Кърджали.

Студио 3   – 130 лв.(1 нощ.) 10 % отстъпка при 4 нощувки и повече

Студиото от 35 кв. м. разполага с две легла и разтегателен фотьойл за допълнително настаняване, телевизор с плосък екран. Отоплението е с климатик. Добре оборудван кухненски бокс с кът за хранене и собствена баня със сешоар. Предоставени са хладилник, готварска печка(котлони) и електрическа кана. Към стаята има обзаведена веранда с прекрасен изглед към яз. Кърджали.

Лятна кухня  – 120 лв.(1 нощ.) 10 % отстъпка при 4 нощувки и повече

На разположение на гостите на Вила „БОЛЯРКА – РЕЛАКС“ е лятна кухня с 15 места  и обособен кът за отдих. Кухнята е оборудвана с всичко необходимо за приготвянето на вкусна храна. Има хладилник, готварска печка, микровълнова фурна, кафемашина(за мляно кафе), кана за вода, съдомиялна машина. Разполага със собствен санитарен възел.